Helt nye Nissan Townstar el-varebil

TOWNSTAR EV - elektrisk varebil med imponerende rekkevidde!

Med driftskostnader som tilsvarer en brøkdel av en dieselbil, oppnår virksomheten din økonomiske fordeler med nye Nissan Townstar Electric. Varebilens imponerende rekkevidde på opptil 291 km ved blandet kjøring håndterer selv de lengste dagene, mens den utslippsfrie (1)(2) drivlinjen gir deg tilgang til alle områder i byen som kan være stengt for fossilbiler. (3)

ACENTA, 45 kWt batteri (90 kw/ 122 hk), fra kr. 449.175,-

Priser er uten vinterhjul, levert din Auto 8-8 forhandler.

Ta kontakt for mer info og evt. prøvekjøring!

DIMENSJONER OG NYTTELAST

Ditt sted, på din måte

Enten du laster esker, paller, møbler eller andre typer varer, imponerer lasterommet med sin fleksibilitet og mange surrepunkter for å sikre lasten trygt. I tillegg er det mulig å tilpasse passasjersetet, slik at du kan optimalisere plassen enda mer når du ikke har med deg passasjerer.

Plass til å jobbe, slappe av eller bare nyte turen

Det er ikke bare kvalitetsmaterialer og ergonomisk design som gjør kupéen i helt nye Nissan Townstar så innbydende. Innovativ teknologi kobler mobilen din sømløst til din Nissan, og gir deg tilgang til alt fra apper, musikk og meldinger til arbeidskollegaer og kunder. Med smarte og tilpasningsdyktige rom for oppbevaring, arbeid og organisering, kan du være underveis og ha full kontroll over virksomheten uansett hvor dagen tar deg. For super komfort på selv de lengste turene, er helt nye Nissan Townstar utstyrt med fullt justerbart ratt og gode forseter.

Et kontor på hjul

Med smart tilkobling, innovativ oppbevaring og et sammenleggbart passasjersete som blir et nyttig arbeidsbord, kan du ta med deg kontoret når du er underveis. Organisert, ryddig og stressfri. Kupeen i nye Nissan Townstar gir deg muligheten til å holde deg oppdatert når du er på farten. Takket være flere, spesialiserte oppbevaringsalternativer får du en avslappende plass med alt du trenger, lett tilgjengelig.

Med et utseende som skiller seg ut og proporsjoner som passer inn, vil Nissan Townstar garantert sørge for at du får oppmerksomhet. Den tøffe og kompakte designen gjør at den også er perfekt for bruk i byen, hvor det kan være et problem for større varebiler å takle de trange gatene og parkeringsplassene.

Avtal prøvekjøring!

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Ålesund
Auto 8-8 Imaas, Bodø
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund

Flere kampanjer