Hyundai Tucson

TUCSON Plug-in Hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer. Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold. Videre har TUCSON Plug-in Hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.

Kampanjepris "ferdig på veien" nå kr [text-dark-green]2950,-/mnd*[text-dark-green]
med 2,99% kampanjerente inkl. komplette 18'' vinterhjul !

Jeg er interessert

Plug-in Hybrid.

TUCSON Plug-in Hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer, HTRAC-firehjulsdriftsystem standard og sportslige 265 hestekrefter.

Nyskapende design.

Geometriske former, markante vinkler og nyheten skjulte lyssegmenter gir TUCSON et unikt, kraftfullt utseende.

Best i klassen på sikkerhet.

Med de mest avanserte førerassistentsystemene i klassen og aktive sikkerhetssystemer med en rekke nye funksjoner kan du føle deg trygg når du kjører.

Ekte firehjulstrekk.

TUCSON Plug-in Hybrid briljerer i norske forhold! Bilen har mekanisk firhjulstrekk som standard og terrengvelger som tilpasser bilen etter forholdene.

Sikkerhet.

TUCSON Plug-in Hybrid har avanserte sikkerhetsfunksjoner gjennom vårt oppgraderte SmartSense-system. Her har du utvidet frontkollisjonsassistent og navigasjonsbasert smart cruise control. Samtidig har du helt nye sikkerhetssystemer som Safe Exit Warning, fjernstyrt parkeringsassistent og baksetevarsler.

Toppmoderne tilkoblingsmuligheter.

TUCSON er selvsagt utstyrt med siste nytt innen teknisk utstyr, blant annet trådløs tilkobling og speiling av smarttelefonen og nettbaserte Bluelink®-tjenester som lar deg styre bilfunksjoner fra smarttelefonen eller med stemmen.

Hyundai gir 5 års fabrikkgaranti uten kilometerbegrensning for biler som er kjøpt gjennom en autorisert Hyundai-forhandler. Fremdriftsbatteriet har en garanti på 8 år/160.000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først. TUCSON har et drivstofforbruk på 0,138 l/mil (blandet kjøring), et NOx-utslipp på 4,7 mg/km og et CO2-utslipp på 31,4 g/km (blandet kjøring). Bilens elektriske rekkevidden er 62 kilometer. Egenskaper som ladetid og rekkevidde vil variere avhengig av en rekke faktorer. Alle dataene er målt etter WLTP. Priser kan justeres uten varsel. Med forbehold om feil og prisendringer. Alle priser er inkludert leveringstillegg levert Auto 8-8.
*Privatleasing fra Santander: Startleie kr 118.488,- Månedsleie kr 2.947,- inkl termingebyr. 36 mnd/45 000 km.  2,99% rente. Totalpris: kr 224.580,- vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Ønsker du annen kjørelengde eller et annet innskudd på din leasing, så hjelper vi med det. Forbehold om uforutsette prisendringer og trykkfeil. Kampanjeperiode tom 30.09.2022.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at TUCSON er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i TUCSON Plug-in Hybrid med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Hyundai Tucson er den perfekte familiebilen for de med en aktiv livsstil. God sikkerhet, komfort og plass!

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Årø, Molde
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Ålesund, avd. Rico
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund

Flere kampanjer