Mazda CX-30

Mazda CX-30 er en bil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur. En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.

Pris fra kr. 398.600,-

Les mer om Mazda CX-30 her >>>

DESIGN OG HÅNDVERK

Mazda CX-30 har en gjennomført design både innvendig og utvendig – fra de flytende eksteriørlinjene til det eksklusive håndverket i interiøret, og med menneskesentrert design som setter deg i sentrum.

KRAFTFULL OG DRIVSTOFFØKONOMISK

Mazdas Mildhybrid gir forbedret drivstofføkonomi og lavere utslipp: Et 24-volt lithium-ion-batteri lagrer energien som genereres under bremsing, og bruker den for å støtte den allerede meget effektive Skyactiv-motoren. Mer effekt, mindre drivstoff.

INNVENDIG PLASS

Den romslige kupeen har fremragende komfort for alle i bilen, også på de lange reisene. Uansett hvor du sitter, har du god plass for ben, skuldre og hode – komfort til alle.

SMART TILKOBLING

Vårt eget allsidige Mazda Connect-system fungerer sømløst med Apple CarPlay® og Android Auto™ slik at du på en smart og sikker måte holder kontakten med dine via talekommandoer eller HMI Commander.

UTMERKELSER

Mazda CX-30 har blitt tildelt de maksimale fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester. Mazda CX-30 leverte meget gode resultater i alle testenes underkategorier - beskyttelse for voksne, barn, fotgjengere og sikkerhetsassistanse.

Mazda CX-30 har også vunnet prisen "2019 Golden Steering Wheel" i kategorien "Kompakt SUV" for kjøretøy opptil 4.4 meter. Vår nyeste SUV får sin aller første utmerkelse i en av bransjens viktigste leserundersøkelser.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Imaas, Bodø

Flere kampanjer