Renault Clio E-tech Hybrid

Renault Clio E-Tech hybrid leverer enestående kjøreglede på både korte og lange kjøreturer med sitt moderne og dynamiske design. Med optimal drivstoffeffektivitet har du mulighet til å kjøre inntil 80% av bykjøringen i elektrisk modus, samtidig som du har bensinbilens rekkevidde for lange turer.

[text-dark-green]Pris fra kr 291 000,- [text-dark-green]

Jeg er interessert

Enestående kjøreglede!

Takket være vår ekspertise innen elbiler, gir våre hybridmotorer kjøreglede utover det vanlige, med direkte respons ved oppstart og imponerende akselerasjonsevne. Renault Clio E-Tech hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1- og elbil-ekspertise.

Renault Clio E-Tech hybrid er svært drivstoffgjerrig og en nytelse å kjøre! Bykjøringen optimaliseres hele tiden for mest mulig elektrisk kjøring.

Renault Clio E-Tech hybrid er lett å kjenne igjen. Designelementer fra forgjengeren er videreført i kombinasjon med en rekke nye detaljer som gir et moderne og dynamisk preg. Clio er sporty og perfekt som bybil, samtidig som den er romslig og komfortabel på lengre kjøreturer.

Nye Clio er preget av kvalitetsmaterialer i en eksklusiv utførelse. Bilen gir deg full oversikt under kjøring ved hjelp av høy og komfortabel sittestilling, og har en berøringsskjerm som kan være opptil 9,3“.* Nye Clio har også MULTI-SENSE system der du kan velge mellom tre kjøremoduser som kan brukes til å kontrollere kjøringen, den utvendige belysningen og komforten. Alt er laget for å gi deg en helt unik kjøreopplevelse

*Ekstrautstyr

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Årø, Molde

Flere kampanjer