Renault Megane Sport Tourer E-tech plug-in hybrid

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

Ta kontakt for tilbud.
Oppdaterte priser for 2023 kommer snart.

Les mer om bilen her >>>

Elektrisk når du vil!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med 9,8 kWh (400V) batterikapasitet og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet. Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og rask akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og myk oppstart.

Hele 50 km elektrisk rekkevidde!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km* (65 km ved bykjøring**) og et forbruk på kun 0,13 l/mil* som gir svært lave driftskostnader.

* ved blandet kjøring iht. WLTP

**iht. WLTP

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har et stort bagasjerom på 447 liter. Med «Easy Break»-systemet kan du gjøre det enda større. Ved hjelp av to håndtak i bagasjerommet legger du automatisk ned baksetet. Legger du så ned det fremre passasjersetet får du en lastelengde på rekordlange 2,7 meter.*

*Gjelder kun Intens

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Molde, avd. Årø

Flere kampanjer