Renault Megane Sport Tourer E-tech plug-in hybrid

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

[text-dark-green]Pris fra kr 456 000,- [text-dark-green]

Les mer om bilen her >>>

Elektrisk når du vil!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med 9,8 kWh (400V) batterikapasitet og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet. Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og rask akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og myk oppstart.

Hele 50 km elektrisk rekkevidde!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km* (65 km ved bykjøring**) og et forbruk på kun 0,13 l/mil* som gir svært lave driftskostnader.

* ved blandet kjøring iht. WLTP

**iht. WLTP

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har et stort bagasjerom på 447 liter. Med «Easy Break»-systemet kan du gjøre det enda større. Ved hjelp av to håndtak i bagasjerommet legger du automatisk ned baksetet. Legger du så ned det fremre passasjersetet får du en lastelengde på rekordlange 2,7 meter.*

*Gjelder kun Intens

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Årø, Molde

Flere kampanjer