Bilmekaniker avd. Eide

Bilbransjen er i rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende framtid med deg. Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig, og få muligheten til å jobbe i et sammen spleiset og trivelig miljø? Les videre!

VI SØKER EN SERVICEINNSTILT OG ENGASJERT BILMEKANIKER

Vi søker deg som:

  • Har fagbrev som bilmekaniker, eller relevant erfaring.
  • Har lyst til å jobbe med sterke merkevarer hos en solid forhandler
  • Er løsning - og resultat orientert
  • Er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og har gode samarbeidsevner
  • Er strukturert og ærlig
  • Har erfaring i bruk av PC som arbeidsverktøy

Vi tilbyr muligheten til å jobbe i et moderne bilanlegg, med svært spennende produkter, god opplæring og konkurransedyktige betingelser.

Du blir en del av vårt servicemarkedsteam, og får jobbe med høyt kvalifiserte og brennende engasjerte kolleger. Alle våre mekanikere deltar i importørens utviklings og kompetansehevingsprogram, for å sikre sterk og god merkekompetanse

Vi kan tilby en jobb med mye ansvar, god opplæring og konkurransedyktige betingelser.  Vil du vite mer, ta kontakt med Torill Sildnes Dyrhaug på tlf. 913 78 667 Søknad med CV sendes til Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Vika 6, 6490 Eide, eller på mail: torill.dyrhaug@auto8-8.no.

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren:

Auto 8-8 er et av fylkets største bilkonsern med forventet omsetning i år på 1 mrd.  Vi har forretninger i Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde/Florø og på Eide, og forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Suzuki, Renault, Mitsubishi og Dacia.  Vi har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.