Auto 8-8 Årø - Om oss

Auto 8-8 Årø er en del av Auto 8-8 gruppen. Vi holder til på Årø, lett tilgjengelig langs hovedveien østfra inn til Molde og bare et steinkast unna Årø Lufthavn. Vi presenterer våre nye og brukte biler i tre flotte utstillingshaller, mens det i underetasjen er moderne autorisert verksted med delelager og dekkhotell.

Auto 8-8 Molde, avd. Årø har værtbilforhandler i Molde siden 1960, først med agenturet for NSU. I starten var aktiviteten ledet fra Bussbygg AS på Hovdenakken, men i 1975 ble det etablert egen bilforretning på Årø like ved Molde flyplass under navnet Bussbygg Bilsenter. Navnet ble Årø Bilsenter AS i 2002 når Bussbygg Bilsenter og Kormeseth Bil fusjonerte.

I 2015 ble bygningsmassen betydelig utvidet og modernisert med nye og større salgs-, utstillings- og verkstedlokaler. Vi forhandler nye biler fra Hyundai, Suzuki, Renault og Dacia samt brukte biler av alle merker. Vi viser fram våre bilmodeller i tre lyse og moderne utstillingshaller. I underetasjen er moderne autorisert verksted,delelager, dekkhotell og kundemottak.

Siden 1975 har det skjedd endringer i merkeporteføljen, men våre kunder skal fortsatt oppleve oss som best på kvalitet og service uansett om det gjelder kjøp av ny eller brukt bil, bilutleie, verkstedbesøk, kjøp av bilrekvisita eller andre bilrelaterte behov vi kan hjelpe med.

Auto 8-8 Årø fusjonerte med Auto 8-8 Haukebø & Rødseth 1. januar 2023 og heter nå Auto 8-8 Molde. Vi blir samlokalisert på Årø i løpet av våren 2023.

Kundeopplevelse i førersete:

Vi i Auto 8-8 Årø har hatt stortfokus på at alle våre kunder er fornøyde etter at de har handlet hos oss. Våre medarbeidere er dyktige, hyggelige og er til enhver tid kurset i henhold til de ulike leverandørenes krav til kvalitet og kompetanse. Vi setter pris på våre kunder og utfører hver jobb med fokus på kvalitet. Som merkeforhandler er vi spesialister på din bil, og kan garantere at du får en korrekt utført service etter fabrikantens krav.


[text-dark-green]Velkommen til vårt bilhus på Årø i Molde[text-dark-green]