Auto 8-8 Haukebø & Rødseth - Om oss

Auto 8-8 Molde, avd. Fuglset (Haukebø & Rødseth) er en av Norges eldste bilforhandlere. Med tett på 100 års fartstid har vi kompetansen og erfaringen du trenger for å få gode råd om bil.

I dag forhandler vi merkene Ford og Mitsubishi, i tillegg til at vi er servicepunkt for Nissan og Subaru. Våre rådgivere er alltid oppdaterte på de siste modellene, hva slags ekstrautstyr som kan oppdrives, og hvilken bilmodell som kan passe deg best.
I tillegg har vi til enhver tid minst 30 brukte biler på lager. Om ikke bilen du er ute etter står her hos oss, så kan det være at vi får den hit fra en av de andre butikkene til Auto 8-8.

Auto 8-8 Haukebø & Rødseth fusjonerte med Auto 8-8 Årø 1. januar 2023 og heter nå Auto 8-8 Molde. Vi blir samlokalisert på Årø i løpet av våren 2023.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Historie

I 1918 kjøpte de to fetterne Peder Haukebø og Ottar Rødseth selskapet Aarø Automobilselskap, og etablerte Haukebø & Rødseth, og startet straks sin forretningsdrift. De startet med byens første - og eneste - bensinstasjon.

I 2018 var det 100-årsmarkering for Haukebø & Rødseth AS. Utviklingen i firmaet har vært formidabel. Fra kummerlige forhold på Utstillingsplassen ved Revehallen til lokaler i Solemdalgården til datidens nye og moderne lokaler i Romsdalsgata, og videre til topp moderne lokaler på Fuglset.