Auto 8-8 Ålesund, avd. Rico - Om oss

Auto 8-8 Ålesund, avd. Rico er en del av Auto 8-8-gruppen. Vi holder til i Fremmerholen i Ålesund, og er et komplett bilhus, med salg, verksted og delelager lokalisert under samme tak.

Vi har agentur for MAZDA og HYUNDAI, og med en relativ stor omsetning av bruktbiler er Rico Bil AS en betydelig aktør innen bilmarkedet.

Rico Bil AS ble etablert i 1988 og flyttet inn i eget tidsmessig nybygg i 1993, og har senere utvidet med byggetrinn 2. Vi disponerer i dag ca 2000 kvm., som er fordelt på salgs lokaler for nye og brukte biler, komplett delelager og verksted. Gjennom medeierskap i Centrum Karosseri & Lakk AS får vi utført profesjonelt karosseriarbeid og lakkering.

Vi ble en del av Auto 8-8 gruppen i 2019 som nå består av 9 bilbutikker i Møre og Romsdal, Vestland og Nordland. Dette gjør at vi har fått en slagkraftig organisasjon i ryggen, som igjen gir oss i Auto 8-8 Rico bedre muligheter til å vokse og utvikle oss videre i en stadig mer spennende og utfordrende bransje. Samtidig vil vi videreføre og holde på de stolte tradisjonene som allerede er forankret i Auto 8-8 sine avdelinger.

Vi i Auto 8-8 Rico har alltid vært opptatt av å imøtekomme de ønsker og krav kunden har stilt, og har opp gjennom tiden opparbeidet en stor og lojal kundemasse.

Denne kundemassen har vært bærebjelken i den utviklingen vi har hatt til nå, og vi vil bestrebe oss på gjennom eget arbeid, samt gjennom våre samarbeidspartnere både innen finans og forsikring å ivareta gamle og nye kunders interesser slik at Deres bilhold blir en positiv opplevelse.

Auto 8-8 Rico - et smartere valg

Auto 8-8 Rico er opptatt av miljøet og her blir alt avfall sortert og sendt til godkjente mottak.

Vi tar et viktig grep om miljøet

[text-dark-green]Velkommen til vårt bilhus[text-dark-green]