Bygg din Mazda

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

Den etterlengtede IONIQ 6 bringer oss ett steg nærmere fremtiden. Dette er en sedan med komfort i fokus, og et lekkert design!

Verdenspremieré 14. juli
Les merMeld interesseKampanje
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrytende elektrisk crossover SUV. Med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi byr IONIQ 5 på lynlading og lang rekkevidde på inntil 481 km.

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric har en rekkevidde på inntil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som standard range og long range.

IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på inntil 311 km per lading. Litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med hurtiglader.

TUCSON plug-in hybrid

TUCSON plug-in hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer. Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold.

SANTA FE Plug-in hybrid

SANTA FE Plug-in hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid har fått et mer markant utseende, og byr på større plass, høyere komfort og flere praktiske løsninger.

NEXO

NEXO

Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.