Bygg din Mazda

Hyundai KONA SX2 electric

Hyundai KONA SX2 electric

Større og sterkere. Helt nye Hyundai KONA Electric har blitt oppgradert med et nytt utseende og en større kupé. Den byr på smart teknologi og den lengste rekkevidden i klassen. Den kommer både som Standard Range med inntil 377 km rekkevidde fra 356 900,- og Long Range med inntil 514 km rekkevidde fra 391 900,-. Bilene er hos oss og vi ønsker deg velkommen til lanseringshelg 21.- 23. september.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6

Imponerende rekkevidde til lavere pris. Opptil 614 km (WLTP) på én lading i en av markedets mest stillegående og komfortable biler. Batterivarmer, varmepumpe og nivå 2 autonomi er standardutstyr.

IONIQ 5

IONIQ 5

Nå kan du få kjøpt den romslige, elektriske SUV-en IONIQ 5 i Advanced-utgave under momsgrensen – fra kroner 486 520. Batteripakken er på 77,4 kWt og rekkevidden er inntil 507 km, akkurat som på Premium-modellen. Det er mye bil for pengene! Batteriforvarming sikrer rask lynlading også om vinteren, og du får naturligvis fortsatt med både varmepumpe og rattvarme inkludert i prisen.

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric har en rekkevidde på inntil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som standard range og long range.