Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E: Fords første helelektriske SUV. Vakkert skulpturelt design og banebrytende teknologi. Over-the-air oppdatering sørger for kontinuerlig forbedring av bilens egenskaper. Med opptil 600km rekkevidde, bak- og firehjulstrekk fra start, god plass og unike Mustang kjøreegenskaper er dette en drømmefamiliebil. ​Mustang Mach-E er en elektrisk SUV som leverer umiddelbar akselerasjon, og GT-modellen kan nå 0–100 km/t på bare 3,7 sekunder.

2023-modellen har hengervekt på inntil 1500 kg (gjelder Long Range RWD og Long Range AWD), taklast 75 kg (65 med panoramatak).

LEASINGKAMPANJE PÅ STD. RANGE, RWD
FRA KR. 3.990,-/MND.
inkl. 5 års fri serviceavtale og komplette vinterhjul!
RENTEKAMPANJE 2,49%

**1500 kg tilhengervekt gjelder 2023-modellen Long Range RWD og Long Range AWD. *Privatleasing fra Santander: Startleie kr 106.000,- Månedsleie kr 3.990,- inkl termingebyr. 36 mnd/36 000 km. 2,49% rente.
Renten er nominell og flytende i 3 års bindingstid. Ønsker du annen kjørelengde eller et annet innskudd på din leasing, så hjelper vi med det. Vi tar forbehold om uforutsette kampanje- og prisendringer fra produsent.

Jeg er interessert

LADING

Mustang Mach-E er utstyrt både for AC-lading, med sin innebygde 11 kW lader, og DC-lading. Den vil lade raskest på en DC-lynlader og gi en kontrollert boost på opptil 150 kW (115 kW for standard range). Du vil dermed kunne lade opptil 119 km rekkevidde på kun 10 minutter på en lynladestasjon. Med FordPass appen og FordPass Connect-modemet vil du kunne sjekke bilens batteristatus, lokalisere din nærmeste ladestasjon og betale for ladingen. Du kan til og med planlegge reisen din i ro og mak hjemmefra, og sende den til din Mustang Mach-E når du er klar til å dra.

VISUELL OG INTUITIV

Neste generasjon SYNC sørger for en kjøreopplevelse som er designet med deg i sentrum. Dette tilkoblede "Eco Mode"-systemet lar deg tilpasse og planlegge din kjøretur direkte fra mobilen eller datamaskinen. Andre høydepunkter er skytilkoblet navigasjonssystem, sammen med over-the-air oppdateringer.

Interaksjon med neste generasjon SYNC systemet oppleves enkelt, med svært enkle stemmekommandoer eller via den 15,5" berøringsskjermen. Du vil også ha glede av annen funksjonalitet, som trådløs Apple CarPlayTM- eller Android AutoTM-kompatibilitet og tilgjengelig Wi-Fi.

FORD MUSTANG MACH-E GT

Helelektriske Mustang Mach-E GT leverer enestående ytelse, kombinert med et utseende som får folk til å snu seg.

Den er ikke bare det kraftigste medlemmet i Mustang Mach-E-serien med et dreiemoment på opptil 860 Nm*. Den er også det raskest akselererende medlemmet av Ford Mustang-familien vår i Europa.

Foruten de ekstreme spesifikasjonene, gir bilens ikoniske og aggressive design et unikt utrykk og en betydelig tilstedeværelse i det helelektriske segmentet.

Mach-E i høstlandskap

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Haukebø & Rødseth, Molde
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Ålesund, avd. Breivika

Flere kampanjer