Ford Ranger

Ranger Wildtrak - Norges mest solgte Pick-up!

Med en nyttelast på opptil 1095 kg og slepekapasitet på opptil 3500kg, er Ranger klar for de råeste arbeidsoppgavene

Ford Ranger er pick-upen som hjelper deg med å takle enhver utfordring. Den er full av avanserte teknologier, uovertruffen interiør komfort og ikke minst flere smarte førerassistent funksjoner. Ranger er din komplette makker, i alle forhold.

Nå fra kr 3.390,-/mnd med 0,99% rente

Inkludert i prisen:

  • Plusspakke
  • Dieselvarmer
  • Tilhengerfeste
  • Dobbelgulv med støyreduserende vegg
  • Understellsbehandling
Jeg er interessert

Ford Ranger er alltid beredt for både fritid og arbeid. Dette er bilen som kan bære tung last hele uken, for så å kunne benyttes som et allsidig og svært komfortabelt kjøretøy for dine helge aktiviteter. Ranger leverer en enestående kombinasjon av trekk-kraft, drivstoffeffektivitet og avanserte kjøreteknologier.

Med klasseledende vadedybde på hele 80 cm og 23 cm bakkeklaring er nye Ranger lagd for mest mulig komfortabelt å kunne ta seg frem i tøft terreng. Med nyttelast på opptil 1147 kg og maks tilhengervekt på opptil 3500 kg får du med deg det aller meste, enten det er bak på planet eller på henger.

BYGGET FOR Å TÅLE EN STØYT. DESIGNET FOR KOMFORT.

Avansert ingeniørkunst og materialer av beste kvalitet gir et interiør som er både slitesterkt og behagelig. For første gang leveres nye Ford Ranger også med innebygd FordPass Connect-modem‡. Med denne teknologien kan du fjernlåse og låse opp bilen, få trafikkmeldinger i sanntid og koble deg til et Wi-Fi hotspot§. Den gjør det å eie en Ford bedre enn noensinne.

*Prisen er inkl. leveringsomkostninger. .CO2 204 g/km, forbruk 077 l/mil. Startleie: kr 60 000,-. Månedsleie: Wildtrak 3.390,- Termingebyr 95,- og etabl.gebyr: 4 790,- kommer i tillegg. Avtaletid: 3 år, kjørelengde 45 000 km. Finansiering i Ford Credit. Alle priser er ekskl. mva Forutsetter kredittgodkjenning av Ford Credit. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Haukebø & Rødseth, Molde
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Ålesund, avd. Vestlandske

Flere kampanjer