Nissan Veihjelp

Vi ønsker at du skal kjøre din Nissan med total sinnsro. Så uansett hva som skjer, ring oss først, så vil vi gjøre vårt beste for å få deg og din bil tilbake på veien så raskt og enkelt som mulig, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken … helt gratis!

UANSETT HVA SOM SKJER; RING OSS FØRST

Ved motorstopp eller ulykker, er Nissan Assistance Veihjelp alltid klare til å hjelpe. Nissan Assistance sendes ut til deg så snart som mulig.

RING 66 98 39 27

INTERNASJONALT: +47 66 98 39 27 (normal operatør takst)

Våre Nissan Assistance-teknikere kan løse mange problemer på stedet og få deg videre på ferden med en gang. Hvis det ikke er mulig vil vår veihjelp-patrulje frakte deg og din bil til nærmeste Nissan-forhandler, hvor en av våre dyktige teknikere vil evaluere bilen din.

VÅR OMSORG SLUTTER IKKE HER …

Hvis bilen ikke kan repareres samme dag, vil Nissan Assistance Veihjelp enten tilby deg annen transportmetode slik at du kan fortsette på reisen eller ordne med innkvartering for deg og passasjerene dine i inntil 3 dager, dersom du velger å vente på at reparasjonen blir ferdig.

… OG VI TAR DET VIDERE

Låst deg ute av bilen, gått tom for bensin? Ikke noe problem, Nissan Assistance Veihjelp dekker deg i slike tilfeller også, og vil sørge for at du kommer deg tilbake på veien.

OG HVA MED ELEKTRISKE BILER?

Nissan Veihjelp er også her for deg – bare ring:
66 98 39 27 (tast 1)
INTERNASJONALT: +47 66 98 39 27

Du vil få fordel av samme service som andre biler, i tillegg til gratis og ubegrenset veihjelp gjennom det første året dersom du kommer ut for et motorstopp forårsaket av et tomt eller tilnærmet tomt Li-on batteri.

Nissan verksted