Auto 8-8 Imaas - en avdeling i Auto 8-8 gruppen.

Lokalisert i Bodø - fylkeshovedstaden i Nordland.

Historien vår strekker seg tilbake til 1983 da daværende eier startet opp med salg og service av blant annet Saab personbiler.

Opp gjennom årene har det vært representert ulike bilmerker og det vært flere byggetrinn siden oppstarten i 1983 og frem til i dag.

I dag er vi et komplett bilhus med salg og service av personbiler hvor våre dyktige medarbeidere strekker seg til det ytterste for å møte dine behov og ønsker.
Bilindustrien er en teknologibransje under konstant utvikling som stiller høye kompetansekrav til våre medarbeidere. For at du som kunde skal være trygg på at vi kan hjelpe deg når behovet melder seg, får våre medarbeidere til enhver tid nødvendig kompetanseheving for å møte denne utviklingen.

Som merkeforhandler av Mazda og Nissan personbiler med en bred modellportefølje kan vi finne den rette bilen for deg. Skulle ikke dette treffe dine behov har vi et godt utvalg bruktbiler av ulike bilmerker.  

Når behovet melder seg, kan vi på vår ettermarkedsavdeling tilby et bredt spekter av tjenester med service, reparasjoner, bilskade og glasskade.

På vårt delelager kan du få hjelp med alt fra å finne de rette vindusviskerne, til nye dekk for din bil, hva det enn måtte være er de klare til å bistå deg.

 

Tidligere Imaas Bil AS fikk fra 1. januar i 2022 nye eiere og vi ble en del av Auto 8-8 gruppen som stekker seg fra Førde i sør til Bodø i nord. Med 9 bilvarehus er dette en betydelig aktør innenfor bilbransje langs norskekysten. Det er en organisasjon med lange tradisjoner, hvor fokus på lojalitet og fornøyde kunder har vært en av grunnfilosofien i deres virksomhet. Dette har vært en viktig grunnpilar også i Imaas Bil og sammen med våre nye eiere skal vi bringe dette til nye høyder.

[text-dark-green]Alltid kunden i fokus – fornøyde medarbeidere – godt arbeidsmiljø – klimabevist –bærekraft[text-dark-green]