Bygg din Mazda

CLIO E-TECH HYBRID

CLIO E-TECH HYBRID

Renault Clio E-Tech hybrid leverer enestående kjøreglede på både korte og lange kjøreturer med sitt moderne og dynamiske design. Med optimal drivstoffeffektivitet har du mulighet til å kjøre inntil 80% av bykjøringen i elektrisk modus, samtidig som du har bensinbilens rekkevidde for lange turer.

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

Med Renault Captur E-Tech plug-in hybrid sitter du trygt bak rattet i en bil fullspekket av teknologi og utstyr. Opplev en SUV tilpasset dine behov, med sømløse girskift og dynamisk kjøring. Renault Captur E-Tech plug-in hybrid kan gi deg et lavt drivstofforbruk helt ned til 0,14 l/mil og du kan kjøre 100% elektrisk i inntil 50 km*. Valget er ditt!

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

Renault KADJAR

Renault KADJAR

Renault Kadjar har moderne design og lekkert interiør. Fra SUV-ens komfortable førerplass er du klar til å takle selv de vanskeligste kjøreforhold.