Hyundai Assistanse

Det er betryggende å vite at dersom noe uforutsett skulle inntreffe eller du har behov for veihjelp, kan du ringe Hyundai Assistanse på telefon 800 31 337.

Hyundai Motor Norway i samarbeid med anerkjente redningsselskaper ønsker å gi deg best mulig trygghet i trafikken. Derfor får du fritt medlemskap i to år (24 måneder) med Hyundai Assistanse, betjent av ARC/SOS International Norge, når du kjøper en ny Hyundai.

Forhåpentligvis får du ikke behov for Assistanse, men det er betryggende å vite at dersom noe uforutsett skulle inntreffe, er det bare å ringe Hyundai Assistanse på telefon 800 31 337.

Det er viktig å følge vedlikeholdsprogrammet på din Hyundai som er beskrevet i serviceheftet. Se forøvrig mer informasjon i Hyundai Assistanse-brosjyren som ligger sammen med instruksjonsboken og serviceheftet som følger bilen når du mottar den.

Det er mulig å forlenge Hyundai Assistanse avtalen i inntil 10 år fra bilens 1. gangs registreringsdato. Dette er frivillig, og gjøres hos forhandleren du kjøpte bilen hos eller hos ditt Hyundai-verksted.

Dette er en alt-tekst