Vi er alltid på jakt etter flinke folk!

I Auto 8-8 har vi mange, spennende stillinger som bilselger, kundemottaker, bilmekaniker/tekniker, økonomi og administrasjon. Vi er nordvest-landets største bilkonsern med over 250 dedikerte medarbeidere.

Det skal være attraktivt å jobbe hos oss og vi setter fokus på at våre medarbeidere skal utvikle seg videre - hos oss er karrieremulighetene mange. Våre medarbeidere er tross alt vår mest verdifulle ressurs.

Vi trives på jobb!

Erik Hjelseth, nybilselger hos Auto 8-8 Sildnes & Halaas, avd. Kristiansund

”Jeg har tidligere jobbet i grossist/detaljmarkedet dagligvare. Har ikke angret på at jeg skiftet jobb for 10 år siden. Trives godt i en hektisk og variert bransje med hyggelige kollegaer og gode ordninger."

Selger Erik Hjelseth i Auto 8-8

Startet som lærling i delefaget

Margit Irene Stav, Deleekspeditør hos Auto 8-8 Sildnes & Halaas, avd. Kristiansund

Startet min karriere som mekaniker-lærling på et verksted i Trondheim i 2019. Etter en liten periode fant jeg ut at delefaget virket veldig interressant og fikk lærlingplass hos en Ford-forhandler i Trøndelag i 2020. Etter at fagbrevet ble oppnådd sommeren 2021, oppsøkte jeg Auto 8-8 i Kristiansund. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har angret ett sekund på at jeg satt min fot innenfor dørene til Auto 8-8, en tryggere og mer stødig bedrift skal du lete lenge etter. Som kvinne i et mannsdominert yrke er sikkerhet, trivsel og trygghet utrolig viktig. Her er jeg både sett og respektert på høyeste nivå.

Atlantic mobility

Atlantic Mobility er en av Norges største franchisetakere for Hertz.

Vi har bilutleie i Ålesund, Vigra, Molde, Kristiansund, Trondheim, Værnes, Sunndalsøra, Åndalsnes, Orkanger og Geiranger.

Hertz bilutleie