Hyundai ioniq 5

Kampanjerabatt på lagerbiler!

Ioniq 5 Long Range RWD 19" Premium  kr 58.166,-

Ioniq 5 Long Range AWD 19" Premium  kr 59.750,-

Ioniq 5 Long Range AWD 20" Premium  kr 59.750,-

…………

Som et alternativ til rabatt, kan vi tilby finansiering med flytende kampanjerente på 1,99%.
Gjelder fra kr. 0,- kontant, lån eller leasing, privat og næring.
NB: Kan ikke kombineres med rabatten som er oppgitt ovenfor.

Vi tar forbehold om at enkelte varianter kan bli utsolgt.
Tilbudet gjelder til 30.03.24

…………

Hyundai IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrytende elektrisk crossover SUV. Med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi byr IONIQ 5 på lynlading og lang rekkevidde på over 500 km. IONIQ 5 er inspirert av det futuristiske designet til elbilen Concept 45, som er en hyllest til Hyundais designhistorie.


Bestill prøvekjøring
Hyundais avanserte teknologi gir IONIQ 5 med bakhjulsdrift og Long Range-batteri en rekkevidde på over 500 km. Denne banebrytende elektriske crossoveren har et 800-volts batterisystem for lynlading og byr på spektakulær kjøredynamikk og firehjulsdrift. Den er bygget på en ny elbilplattform som utgjør et stort teknologisk fremskritt innen utviklingen av elbiler.


Teknologi

Med Hyundai SmartSense, våre avanserte førerassistentsystemer, er IONIQ 5 utstyrt med de nyeste sikkerhets- og assistentfunksjonene. Den er også den første Hyundai-modellen med sikkerhetsutstyr med nivå 2 autonomi. Teknologi som styrer hastighet og avstand og hjelper deg når du skifter kjørefelt.

Hyundai Ioniq 5 er en plassmester

IONIQ 5 er en crossover i mellomklassen, og med en akselavstand på 3 meter er den like romslig som en stor personbil. Bagasjeromsvolumet er på 527 liter, men øker til nesten 1 600 liter når baksetene er lagt ned. Hvis det ikke er nok, kan IONIQ 5 leveres med tilhengerfeste og mulighet til å trekke en tilhengervekt på opptil 1 600 kg, og kan i tillegg ha taklast.

«Det beste som har skjedd siden Tesla»

VG har testet bilen og oppsummerer slik: Hyundai Ioniq 5 – med alle sine smarte og gjennomtenkte løsninger er på mange måter neste generasjon elbil. Noe av det beste som er skjedd i elbilsegmentet siden Tesla i 2013 snudde opp ned på alt og alle. Bruker lite strøm og lader ille fort. Det kan ikke bli annet enn terningkast seks for dette oppkommet av en elbil.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Molde
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Ålesund

Flere kampanjer