Ford E-Transit

INKLUDERT VINTERHJUL OG SERVICEAVTALE!

Eksempel på leasingfinansiering:

Lav månedsleie:

4.995,-/mnd.*

Før kr. 8.022,-

Startleie: 100.000,-*
Totalpris: 284.610,-

Null startleie:

7.995,-/mnd.*

Før kr. 11.048,-

Startleie: 0,-*
Totalpris: 292.610,-

.................

*Leasingeksempel på en av våre lagerførte biler, levert av Ford Credit: Flytende rente 5,99% i 3 år. Mnd.leie er inkludert termingebyr kr 7.995,- og etableringsgebyr kr 4790,-. Flytende rente 5,99% i 3 år som deretter justeres til gjeldende produktrente (pt. 9,15%). Mnd.beløp vil variere med rentenivået. Vi tar forbehold om evt skrivefeil og at enkelte varianter kan bli utsolgt. Tilbudet gjelder kun for næringskunder og lagerførte biler t.o.m. 30.06.2024. Alle priser er eks. mva.

Leasingeksempelet er basert på følgende variant:
E- Transit Van, 2023.00 MY, Varebil, 350 L3, TREND 269 hk 1-trinns automat

Farge: Moondust Silver. Fabric: Capitol in Ebony/City in Ebony. Skvettlapper – Foran. Skyvedør - Begge sider i varerom. Vindu i bakdør. Kledning i varerom - Full høyde.

Ønsker du annen startleie eller lånefinansiering, så ordner vi det. Ta kontakt.

Se her for alle våre lagerførte varianter >>>

NYE FORD E-TRANSIT - ELEKTRIFISERT BUSINESS

Kompromissløs. Helelektrisk.

Bygget for å være like tøff, kapabel og allsidig som alltid, nå også med null utslipp under kjøring. E-Transit er det siste medlem i Fords voksende familie av elbiler, og baner vei for en ny epoke for den ikoniske Transit-varebilen. Elvarebilen drives av et 400-voltsbatteri på 67 kWt, og er designet for å hjelpe virksomheten din, samtidig som den når bærekraftsmålene. Den har klasseledende rekkevidde på opp mot 317km*. Pro Power Onboard lar deg koble de elektriske varebilene dine til et støpsel på 2,3 kW / 230 volt uansett hvor du er. Tilgjengelig i to høyde- og tre lengder. E-Transit byr på opptil 15,1 kubikkmeter med lastevolum*. Så uansett hvilke krav du har, finnes det en variant som kan bidra til å elektrifisere bedriften din.

KOMPROMISSLØS KAPASITET

Det intelligent utformede batteriet sitter under gulvet i varerommet for å makimere plassen. E-Transit varebil har et utvalg på fem karosserityper, med mulighet for mellom 9,5 og 15,1 m3 lasteplass.

Ta turen innom for prøvekjøring!

SYNC 4

Ford SYNC 4 er et kommunikasjons- og underholdningssystem koblet til skyen. Ford Power-Up oppdateringer sørger for stadig utvikling av varebilens grensesnitt. Bilen kommer også med trådløs integrering for smarttelefon, en ny 12ʺ berøringsskjerm og mye mer.

VALGBARE KJØREMODUSER

Skreddersy hvordan din E-Transit kjører med 3 valgbare kjøremoduser. Disse tilpasser varebilens innstillinger for å optimalisere ytelsen etter forholdene. Normal er for hverdagskjøring, Glatt forbedrer håndteringen under våte eller isete forhold, og Eco hjelper deg å få mest mulig ut av batterikapasiteten.

ECO MODUS

ECO modus sørger for at den gjenværende batterikapasiteten varer lenger. Systemet begrenser toppfarten og reduserer akselerasjonen og klima-anleggets strømforbruk. For å maksimere E-Transits rekkevidde og få mest mulig ut av batteriet, aktiverer du L-Mode for å øke regenereringen av bremsekraft.

PRO POWER ONBOARD

Med det store elektriske batteriet lar E-Transit deg bruke elektroverktøyene dine uansett hvor jobben måtte ta deg. Tilgjengelig som valgfritt ekstrautstyr. Pro Power Onboard leverer 2,3 kW effekt uten behov for generator. Dermed kan du simpelthen plugge inn driller, sager, laptoper eller hva som helst i 230-voltsstøpselet om bord og komme i gang med arbeidet.

KJØRING UTEN UTSLIPP

Færre bevegelige deler enn tradisjonelle biler - noe som betyr lavere vedlikeholdskostnader, du slipper turen innom bensinstasjonen, ulike insentiver fra myndighetene – listen over fordeler er lang. Ford E-Transit hjelper din bedrift å ta steget inn i fremtiden og bidra til en mer miljøvennelig transportsektor.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Molde
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Ålesund

Flere kampanjer