Ford Kuga Ladbar Hybrid

«Briljant ladehybrid», 6’er på terningen og «en attraktiv pakke til en pris som konkurrentene virkelig sliter med å matche.» Nye Ford Kuga ladbar hybrid har fått en svært god mottakelse av norske biljournalister som har prøvekjørt den elektrifiserte SUVen.

Jeg er interessert

64 km elektrisk rekkevidde, bagasjeromsplass på 554 liter og en rekke nye førerassistanseteknologier og smarte funksjoner er bare litt av hva du har i vente med nye Kuga.

[text-dark-green]Kampanjepris "ferdig på veien"[text-dark-green]


Kuga 2.5 ST-Line, bensin ladbar hybrid (PHEV) Automat 225 Hk
Fra kr. 555.100,-
INKL. 3 ÅRS/45.000 KM SERVICEAVTALE!

Ta kontakt for mer informasjon og evt. prøvekjøring!

Ford Kuga trives like godt på oppdagelsesferd på landeveien og i bytrafikk til og frajobb. Uansett hvor reisen går, kan du glede deg over den perfekte balansen mellomrobust kapasitet og vakker styling.Denne bilen er fullpakket med støttefunksjoner – som SYNC 3-navigering, FordPassConnect med Live Traffic og adaptiv cruisekontroll med køassistent* – noe som gjørdet perfekt for kjøring i travle bymiljøer.

*Pris levert din forhandler Auto 8-8. CO2 23 g/km bl. forbruk 0,1 l/mil. Utelukker enkelte andre rabatter. Leasing: Startleie/etabl.gebyr: kr 99.900,-. Mndsleie: kr 3.690,-. Totalpris: kr 232.740,- vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid, kjørelengde 45000 km. Ford Credit levert av Santander Consumer Bank AS. Forbehold om prisendringer og trykkfeil. Ønsker du annen kjørelengde eller et annet innskudd på din leasing, så hjelper vi med det. Kampanjeperiode tom 31.12.22.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Molde, avd. Fuglset
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Ålesund, avd. Breivika

Flere kampanjer