Nissan INTERSTAR

Nissan INTERSTAR

Hver virksomhet har sine egne spesifikke behov. Nissan Interstar har derfor et stort utvalg av akselavstander, nyttelast og karosseristørrelser slik at du finner det som passer deg perfekt.

Ingen virksomheter er like.  Og fordi du kjenner din virksomhet bedre enn noen andre, gir nye Nissan Interstar deg flere måter du kan skreddersy den på for å tilfredsstille dine eksakte behov. For en varebil som passer deg har du kommet til riktig sted.

Les mer om Nissan INTERSTAR >>>

Allsidig kraft  

Nye Nissan Interstars motor og drivlinje, med ytelser fra 150 ,via 165 til 180 hk [1] og mulighet for for- eller bakhjulsdrift,   sørger for optimal allsidighet - sammen med våre nyeste teknologier for å redusere drivstofforbruk og utslipp, inkludert start/stopp-teknologi.

Skreddersydd for oppgaven

Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere. (3) (4)

Et kontor på veien

I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.

Hver tur er enkel og behagelig

Fra lasting til kjøring til å holde orden – nye Nissan Interstar har et design som sørger for at alt fungerer som det skal for deg og virksomheten din. I tillegg gir smart lagring og smarte assistansesystemer deg muligheten til å redusere stress og fokusere på jobben. Praktiske funksjoner som kan tilpasses sørger for rask lasting og lossing på enhver jobb.

Kupéen - En plass for alt du trenger

Enkelt å håndtere. En ryddig kupé er tryggere og lettere å fungere i uten ting som ruller rundt føttene dine og uten å kaste bort tid på å lete etter ting. Nye  Nissan Interstar har derfor mange smarte oppbevaringsplasser, som f.eks. det midtre setebordet med roterende brett og popup-bord.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Ålesund
Auto 8-8 Imaas, Bodø
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund

Flere kampanjer