Nissan TOWNSTAR varebil

Elektrisk eller bensin varebil?

Elbiler drives av en elmotor og en batteripakke, og er rene, lydløse og betydelig billigere å kjøre og vedlikeholde enn biler med forbrenningsmotorer. Ved å kjøre en elbil vil du derfor dramatisk redusere kostnadene dine mens du bygger et bærekraftig omdømme for virksomheten din.

Velg mellom to drivlinje-alternativer: elbil-drivlinjen med nullutslipp eller den effektive bensinmotoren. Enten du transporterer arbeidsforsyninger eller stort utstyr, finnes det alltid en Townstar som er perfekt tilpasset for deg.

Les mer om Nissan TOWNSTAR varebil >>>

Helelektrisk motor

Helt nye Nissan Townstar EV er renere, stillere og billigere å kjøre og får kraft fra et 45 kWt batteri koblet til en 122 hk / 245 Nm elektrisk motor. Hold virksomheten din i gang hele dagen, på alle veier: Den tilbyr opptil 291 km WLTP blandet kjøring (1). Batteriet er væskeavkjølt for å optimalisere ladeeffektiviteten. (2)

Bensindrevet

Nissan Townstar har en effektiv bensinmotor som sørger for god akselerasjon og nok ytelse til å håndtere bratte bakker, selv når den er fullastet. Den gir 130 hk og kombinert drivstofforbruk på 6,4–7,5 l/100 km og CO2-utslipp på 145–171 g/km (min./maks.), takket være en 6-trinns manuell girkasse med Økomodus for optimal effektivitet (1).

Finn din perfekte match

Nye Nissan Townstar er som en perfekt skreddersydd uniform og lar deg personliggjøre selv de små detaljene – fra utformingen av bakdørene til sitteplassene.

Helt nye Nissan Townstar ble designet for å oppfylle dine behov perfekt: En kompakt varebil som tilbyr bekvemmelighet, allsidighet og lastekapasitet. Med dens optimale størrelse kan du navigere i bygatene uten å forstyrre trafikken, og Around View Monitor gjør kompleks byparkering uanstrengt. Du kan også laste og losse enkelt takket være de store skyvedørene på begge sider.

Enten du laster esker, paller, møbler eller andre typer varer, imponerer lasterommet med sin fleksibilitet og mange surrepunkter for å sikre lasten trygt.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Ålesund
Auto 8-8 Imaas, Bodø
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund

Flere kampanjer