Nissan X-TRAIL

e-POWER. En unik elektrisk kjøreopplevelse – uten lading

Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri.  Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen. Leveres også i en e-4ORCE 4WD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Les mer om Nissan X-TRAIL >>>

Et design skapt for opplevelser

De elegante LED-frontlyktene og imponerende luftinntakene foran sørger for at bilen synes godt på veien. Nissan X-Trail ser like avansert ut som teknologien som ligger bak den. Vær eventyrlysten. La deg fascinère av denne bilen.

Prøv e-POWER der du ønsker

Med umiddelbar, jevn akselerasjon fra e-POWER og enestående kontroll fra 4WD-systemet e-4ORCE takler hjulene dine glatt, ujevnt terreng med enkelthet. På tide å ta familieeventyret ditt lenger enn noensinne.

Den unike del-elektriske fem/syv-seteren med plass til alt og alle

Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.

Med høyteknologisk hjelp

Tenk deg muligheten til å ha med en intelligent andrepilot hver gang du er ute og kjører. En som varsler deg, hjelper deg med å parkere, holder deg midt i filen, m.m. Du og familien din er i trygge hender med ProPILOT Assist . Nye Nissan X-Trail er utstyrt med avanserte ProPILOT Assist med Navi-Link [2] og sikkerhetsteknologier som er [4] designet for å hjelpe deg med å holde deg midt i filen i en forhåndsinnstilt avstand til kjøretøyet foran. ProPILOT Assist bruker innebygde TomTom®-kart for å forutse svinger, veikryss, avkjøringer og mer.

Koble deg til verden rundt deg

Nye Nissan X-Trail har en 12,3", høyoppløselig skjerm og NissanConnect Services-appen (5) hjelper deg med å koble deg til spillelistene og appene dine, samt stille inn reiseruten din og mer.

NAVIGASJONSINFORMASJON

Berøringsskjermen på 12,3" er grensesnittet ditt til NissanConnect – finn enkelt frem med intuitiv navigasjon, forbedrede kart, trafikkinformasjon i sanntid og mer (5).

VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT I BILEN

Bruk talestyring i bilen ved hjelp av Nissan talestyring. Bare si «Hei Nissan» og be for eksempel om et interessepunkt.

e-POWER eller Mild Hybrid? Velg kraften din

Med et valg mellom to drivlinjer kommer valget mellom to forskjellige kjøreopplevelser, men i begge tilfeller trenger du ikke å endre noe når det gjelder påfylling.

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Ålesund
Auto 8-8 Imaas, Bodø
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund

Flere kampanjer