Nye Hyundai Ioniq 6

IONIQ 6, RWD, Long Range Premium, fra kr. 524.870.-
IONIQ 6, AWD, Long Range Premium, fra kr. 567.625.-

Ta kontakt for mer info. Demobilen kommer snart.
• Rekkevidde opptil 614 km.
• Lynrask lading. Lad inntil 351 km på bare 15 minutter


Helt nye IONIQ 6 har et unikt, strømlinjeformet design som gir den laveste luftmotstanden og den lengste rekkevidden blant våre elbiler. Med bakhjulstrekk kan du kjøre inntil 614 km (WLTP), mens IONIQ 6 med firehjulstrekk går opp til 583 km (WLTP). Lynlading - kan lade 351 km på bare 15 minutter! forventet strømforbruk på 15,1 kWt/100km (blandet kjøring) og et CO2-utslipp på 0 g/km (blandet kjøring). Bilens rekkevidde er inntil 583 kilometer. Egenskaper som ladetid og rekkevidde vil variere avhengig av en rekke faktorer. Alle dataene er målt etter WLTP. Priser kan justeres uten varsel. Med forbehold om feil og prisendringer. Alle priser er inkludert leveringstillegg levert Auto 8-8. Vi tar forbehold om evt skrivefeil og uforutsette prisendringer fra importør. Tilbudet gjelder til 31.12.2022.

Les mer om IONIQ 6 her >>>

Gjennomtenkt innvendig design.

Den kuppelformede kupeen til IONIQ 6 er et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner, perfekt tilpasset en avslappet, miljøvennlig livsstil.                

Piksellys.

Interaktive firepunkts piksellys på rattet gir føreren tilbakemeldinger fra bilen.

Fordørene.

Knappene er fjernet fra fordørene for å skape større rom og mer oppbevaringsplass.

Skjermflate på instrumentpanelet.

Den store flaten inneholder to berøringsskjermer: en 12-tommers infotainmentskjerm og et 12-tommers instrumentdisplay. Den broformede midtkonsollen har rikelig med praktisk oppbevaringsplass.                                                                               

Vingeinspirert hekkspoiler.

Den ellipseformede, vingeinspirerte hekkspoileren har transparente detaljer i et glasslignende material som fremhever den unike LED-lyssignaturen.

Piksellykter.                                                                                                                                    

Over 700 parametriske piksler er brukt på forskjellige steder, som hovedlykter, kombinasjonsbaklykter, nedre frontsensorer, luftdysedekor og indikatorer på midtkonsollen.                                                                                                                                                        

Aerodynamiske egenskaper.                                                                                                

IONIQ 6 har en svært lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,21. Det er takket være lav front, aktive luftspjeld foran, reduserte hjulbueåpninger og slanke digitale sidespeil (ekstrautstyr).                                                                                                                

Dette sier motorpressen:

Går rett i strupen på Model 3 – Tek.no

Elbil24. Her er Ioniq 6!

Ny koreansk triumf? - Tek.no

Sørkoreanerne slår på stortromma med Ioniq 6 også. I en 12 minutter lang video blir vi kjent med klesdesigneren Mia og hennes kolleger Fredrik og Joane, som viser hvordan bilen kan brukes som arbeidsplass.

Klikk her for video >>>

 Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bilen på bildet er en prototype. Enkelte funksjoner, farger, materialer, utstyr og spesifikasjoner kan avvike fra den endelige produksjonsmodellen. Bil

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Ålesund, avd. Rico
Auto 8-8 Molde, avd. Årø
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Forum, Florø

Flere kampanjer