Nye KONA electric

0,01% RENTE - LÅN ELLER LEASING*!

Norges beste rente.

Ta kontakt med oss for prøvekjøring og evt tilbud.
Bruk gjerne kontaktskjemaet nederst på denne siden.

.................

*Flytende kampanjerente på 0,01% som vil variere med rentenivået. Renten gjelder første 36 måneder. KONA Electric Long Range 2024-modell – Strømforbruk: 14,7-16,6 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Blandet kjøring. Rekkevidde: Inntil 514km. Egenskaper som ladetid og rekkevidde vil variere avhengig av en rekke faktorer. Alle dataene er målt etter WLTP. Med forbehold om feil og prisendringer.

Les mer om Nye Kona electric her >>>

Helt nye KONA Electric – Eneste elbilen i markedet til under 400.000 kroner, som har en oppgitt rekkevidde på over 50 mil.
Framstår nå som en komplett familiebil, bagasjerommet har vokst med hele 134 liter, til 466 liter. Det er for eksempel mer enn både Volvo XC40 og Ford Mustang Mach-E. Nytt er også en frunk under panseret på 27 liter, til ladekabler og diverse.

Nye KONA electrix SX2 har smarte elbilfunksjoner som forenkler hverdagen. Den praktiske SUV-en er full av avansert teknologi,
blant annet Digital Key 2, en funksjon som gjør at du kan bruke smarttelefonen til å låse opp dørene. Den romslige kupeen byr på
rikelig med oppbevaringsplass og høy komfort. På én lading kan du kjøre inntil 514 km, og det gir KONA Electric den lengste
rekkevidden i klassen. Bli kjent med helt nye KONA Electric.

Ta turen innom for prøvekjøring!

NY OG FORBEDRET

Sikre deg drømmebilen i dag

Den nye Hyundai KONA er en romslig familiebil som kombinerer moderne komfort med banebrytende teknologi. Med en imponerende rekkevidde på inntil 514 km (WLTP) og et bagasjerom på 466 liter, er den et utmerket valg for både bykjøring og lengre turer.

KONA skiller seg ut med sitt kraftfulle og dynamiske design, komplementert av et 12,3'' digitalt instrumentpanel og et avansert head-up display for en optimal kjøreopplevelse. For økt bekvemmelighet er bilen utstyrt med en oppvarmet ladeluke, digital nøkkel for smarttelefoner og full OTA-støtte for enkel oppdatering av systemene.

TEKNOLOGI

Avansert teknologi og autonom kjøring

KONA Electric tilbyr toppmoderne tilkoblingsløsninger og smarte funksjoner for komfort, i tillegg til det aller nyeste innenfor sikkerhet og førerstøttesystemer.

Dette er den første Hyundai-modellen som introduserer det innovative brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit, samt muligheten for trådløse oppdateringer over nettet (OTA). I Europa kommer den nye KONA Electric standard med Hyundai Digital Key.

KONA Electric N Line er nå tilgjengelig!

Unike N Line-funksjoner:

• Mer aggressiv, sporty design foran og bak

• Dedikert EV N Line-linje foran og bak

• Blanke sorte sidespeil

• Dedikert N Line-ratt

• N Line-eksklusive metallpedaler

• Svart taktrekk

• Dedikerte 19-tommers lettmetallfelger, med eksklusiv N Line-design

• Dedikerte N Line-seter med røde kontrastsømmer

• Alcantara® med 57 % resirkulert polyester

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Forum, Florø
Auto 8-8 Forum, Førde
Auto 8-8 Molde
Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund
Auto 8-8 Ålesund

Flere kampanjer