Renault Captur E-tech

Med Renault Captur E-Tech plug-in hybrid sitter du trygt bak rattet i en bil fullspekket av teknologi og utstyr. Opplev en SUV tilpasset dine behov, med sømløse girskift og dynamisk kjøring. Renault Captur E-Tech plug-in hybrid kan gi deg et lavt drivstofforbruk helt ned til 0,14 l/mil og du kan kjøre 100% elektrisk i inntil 50 km*. Valget er ditt!

* ved blandet kjøring iht. WLTP.

Ta kontakt for tilbud.
Oppdaterte priser for 2023 kommer snart.

Jeg er interessert

Elektrisk når du vil!

Renault Captur E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med et 9,8 kWh batteri og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet: Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og rask akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og myk oppstart.

Hele 50 km elektrisk rekkevidde!

Hybridteknologien kan gi deg et lavt drivstofforbruk helt ned til 0,14 l/mil, og du kan kjøre 100% elektrisk i inntil 50 km* (65 km ved bykjøring**). I ren elektrisk modus er toppfarten 135 km/t.

*ved blandet kjøring iht. WLTP

** iht. WLTP

Nye Captur er lett å kjenne igjen. Designelementer fra forgjengeren er videreført i kombinasjon med en rekke nye detaljer. Utvendig er Captur blitt 11 cm lengre og har fått et enda tydeligere SUV uttrykk. I tillegg er det en rekke muligheter for personlig tilpasning av fargevalg på interiørdetaljer og hele 19 ulike eksteriør fargekombinasjoner. Captur har virkelig et design til å bli glad av!

Interessert?

Send inn skjemaet under om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kampanjen.

* Feltet er påkrevd

Tusen takk!

Vi har mottatt din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarlig.
Beklager. Noe gikk galt ved innsendelsen av dette skjemaet. Vennligst prøv igjen.
Auto 8-8 Molde

Flere kampanjer