Bilglass

Har du skade på bilglass? Vi hjelper deg med alt fra reparasjon av steinsprut til skifte og kalibrering av originale bilglass og ruter.

Vi har avtale med forsikringsselskapene:

Auto 8-8 har avtale med de aller fleste forsikringsselskapene, og vi hjelper deg med dialogen med ditt selskap.

Kostnader:

Dersom du har kasko eller delkasko utbedrer vi steinsprutkostnadsfritt for deg! Dersom ruten må byttes, er det samme egenandel, uansett hvilket verksted du bruker til å bytte din rute.

Våre bilglasstjenester:

Auto 8-8 utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person - og varebiler på våre merker. Vi har egne spesialister på bilglass, og som ditt merkeverksted har vi førstehånds kunnskap, instrumenter og verktøy for ruteskifte og rutereparasjoner.

Originale deler:

Hos våre merkeverksteder får du spesial tilpasset rute til din bil, og du kan være sikker på at alle komponenter holder den samme gode kvaliteten som bilen hadde da den var ny.  

Flere og flere bilmodeller har montert kamera og sensorer i frontruten. Disse sender viktig informasjon til bilens sikkerhetssystemer, og må kalibreres når ruten byttes. Vi bruker originalt kalibreringsutstyr for ditt merke, og du kan være trygg på at alt fungerer som det skal etter skifte av frontrute.