Bilpleie

Vi i Auto 8-8 har profesjonelle bilpleiere som hjelper deg med vask og renhold. Vi tilbyr komplett bilpleie for alle merker, og har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske bilpleietjenester til din bil.

Bestill timeBestill timeBestill time

Vask og pleie er like viktig for bilen din som at den får jevnlig service og ettersyn. En bil som blir godt tatt vare på holder seg også bedre i verdi. Derfor er vask og renhold en god investering for at din bil skal holde seg fin i lakken, og for å unngå rust og korrosjon på undervogn og metalloverflater.

«Nybilfølelse» på en dag!

Vi hos Auto 8-8 hjelper deg gjerne med vask og pleie av bilen din både utvendig og innvendig. Du kan sette bilen hos oss om morgenen, og kjøre hjem med «nybil»- følelsen samme ettermiddag.  

Skal bilen din på verksted hos et av våre Auto 8-8 verksteder kan du bestille bilpleie samme dag hos de fleste av våre lokasjoner*

Vi kan bilpleie!

Auto 8-8 samarbeider med markedsledende leverandører på bilpleieprodukter, og vi har regelmessig kurs og opplæring av våre bilpleiere. Når du leverer bilen til oss er du trygg på høy kvalitet og et godt resultat. Vi leverer de fleste tjenester inne bilpleie, alt fra enkel utvendig vask, til avansert lakkforsegling.