Auto 8-8 Molde, Bilpleie

Vi i Auto 8-8 har profesjonelle bilpleiere som hjelper deg med vask og renhold. Vi tilbyr komplett bilpleie for alle merker, og har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske bilpleietjenester til din bil. Du finner vår bilpleieavdeling på Kviltorp, rett ved siden av Kviltorp Camping.

Noen av tjenester vi kan tilby:

Innvendig og utvendig vask
Innvendig rens og flekkfjerning
Ozonbehandling / fjerning av lukt
Polering, rubbing og ripefjerning
Fjerning av dekor og folie
Impregnering og behandling av skinninteriør
Sliping av frontlykter
Bobil/vare og personbil
Pakkeløsninger Bilpleie - ta kontakt for mer info.

 

 

Vi er autorisert DROP OFF senter og kan tilby:

 

Drop off keramisk lakkbeskyttelse - 5 års garanti
Drop Off glassbehandling
Drop Off skinnbehandling

For bestilling av time eller andre spørsmål, ta kontakt på telefon 480 99 890
eller e-post:
Bilpleie.arobil@auto8-8.no

Du finner oss på Kviltorp, rett ved siden av Kviltorp Camping.


Vask og pleie er like viktig for bilen din som at den får jevnlig service og ettersyn. En bil som blir godt tatt vare på holder seg også bedre i verdi. Derfor er vask og renhold en god investering for at din bil skal holde seg fin i lakken, og for å unngå rust og korrosjon på undervogn og metalloverflater.

«Nybilfølelse» på en dag!

Vi hos Auto 8-8 hjelper deg gjerne med vask og pleie av bilen din både utvendig og innvendig. Du kan sette bilen hos oss om morgenen, og kjøre hjem med «nybil»- følelsen samme ettermiddag.  

Skal bilen din på verksted hos et av våre Auto 8-8 verksteder kan du bestille bilpleie samme dag hos de fleste av våre lokasjoner*

Vi kan bilpleie!

Auto 8-8 samarbeider med markedsledende leverandører på bilpleieprodukter, og vi har regelmessig kurs og opplæring av våre bilpleiere. Når du leverer bilen til oss er du trygg på høy kvalitet og et godt resultat. Vi leverer de fleste tjenester inne bilpleie, alt fra enkel utvendig vask, til avansert lakkforsegling.