Bilskade

Har du fått en skade på din bil? Vi hjelper deg med alt fra reparasjon av mindre lakksår og bulker, til større oppretting- og skadereparasjoner. Alle våre karosseriverksteder er autoriserte og godkjente bilskadeverksteder, og våre opprettere og lakkerere har lang erfaring i sitt fag.

Vi har avtale med forsikringsselskapene:
Auto 8-8 har avtale med de aller fleste forsikringsselskapene, og vi hjelper deg med dialogen med ditt selskap.  

Kostnader:
Før vi utfører reparasjoner på din bil, vil vi utføre en uforpliktende skadevurdering eller skadetakst. Denne gir grunnlag for en kostnadsvurdering av skaden, og du vil alltid ha få et prisoverslag på hva det vil koste å utbedre en skade på din bil. Ved forsikringsskade, tar vi dialogen med forsikringsselskapet, avklarer din egenandel, og hjelper deg med eventuell leiebil.

Våre skade- og lakktjenester
Auto 8-8 utfører alle tjenester innen karosseri og lakk for person og varebiler, og på de fleste merker. Vi har egne spesialister på oppretting, lakkering og karosseriskade, og vi har første hånds kunnskap og lang erfaring inne bilskadefaget. Alle våre skadeverksteder følger produsentenes strenge krav til metode, kvalitet og kontroll.


Originale deler:

Hos våre merkeverksteder får du spesialtilpasset deler til din bil, og du kan være sikker på at alle komponenter holder den samme gode kvaliteten som bilen hadde da den var ny.

Flere og flere bilmodeller er utstyrt med avanserte sensorer og sikkerhetssystem. Disse må ofte byttes og/ eller kalibreres i forbindelse med en karosserireparasjon. Vi bruker originalt kalibreringsutstyr for ditt merke, og du kan være trygg på at alt fungerer som det skal etter utført reparasjon.