Dekkhotell

Dekkhotell - enkelt, trygt og bekymringsfritt for deg!

Hjulene på dagens moderne biler blir stadig større, tyngre og mer avanserte.

La oss hjelpe deg med å ta vare på dekkene dine, så slipper du det tunge arbeidet med sesongskifte, og vi sørger for at dine dekk får en sikker og god oppbevaring.

Dekkhotell hos Auto 8-8 inkluderer sesonghjulskift vår og høst. Dekkene blir vasket og kontrollert for skader og slitasje, før de blir trygt oppbevart på våre dekklager.

Enkelt, raskt og lettvint for deg!

Vi bytter hjul til deg mens du venter, slik at du raskt kommer deg videre. Hos oss velger du selv hvilket tidspunkt* som passer for deg, og hjulskift går raskt og smidig, mens du nyter en nytrukket kaffe kopp, eller slapper av i våre kunde lounge. Dersom sesonghjulskift sammenfaller med tid for årlig service, tilpasser vi slik at du kan få gjennomført begge deler på samme dag.

Sett bort jobben til oss!

Moderne hjulsett er store og tunge, og det er ofte tungt arbeid forbundet med å bytte hjul hver vår og høst. Moderne hjul har innebygde sensorer som kommuniserer med bilens sikkerhetsinnretninger. Disse må ofte nullstilles eller kalibreres. Hjulsettet du tar av bilen, må oppbevares, og dette tar opp verdifull plass hjemme hos deg.

Hjulsettet bør i tillegg vedlikeholdes og oppbevares korrekt, og ved riktig temperatur og klima for lengst mulig levetid. Hjulsettene er verdifulle, og bør oppbevares på et sikkert og avlåst sted. Skulle uhellet likevel være ute, er det viktig med riktig forsikring. Med dekkhotell fra Auto 8-8 slipper du alle disse bekymringene.

Ønsker du å bestille dekkhotell? Trykk her, eller kontakt ditt nærmeste Auto 8-8 verksted!

 *Ved enkelte perioder, spesielt ved brått temperaturfall og værendringer om høsten, kan det til tider være noe ventetid på å få byttet hjul.

Det er mange fordeler med dekkhotell hos Auto 8-8:

  • Vi skifter hjulene tiil deg hver vår og høst, og du slipper tunge løft og tungt arbeid! 
  • Vi sørger for riktig vask og oppbevaring, noe som gir lenger dekkholdbarhet og penger spart for deg!
  • Vi kontrollerer dekkene for slitasje, aldring og skader, slik at du kan være trygg på at du alltid er "riktig skodd" når du er ute på veien!
  • Vi utfører funksjonstest og kalibrering av dekktrykksensorer og sørger for riktig lufttrykk både under oppbevaring og ved montering på bil.
  • Ved å lagre dekkene hos oss er hjulsettet som ligger på lageret fullt forsikret.
  • Du får beskjed i god tid dersom hjulene er utslitt og må byttes, og du får et uforpliktende tilbud på nye dekk.
  • Vi har gode priser på dekk fra de mest anerkjente dekk produsentene, og kjøper du nye dekk, sørger vi selvsagt for montering og avbalansering av nye dekk på felg i god tid før sesong.