info-Ariya

Hei. Her finner du nyttig brukerinformasjon om Nissan Ariya. Om uhellet er ute, om det skulle oppstå noe med bilen eller du bare lurer på hvor du finner ladeluken - så finner du det her. Om du får melding fra bilen om service, meld denne inn her (Bestill time) >>>

Skulle uhellet være ute...

Oppstår det problemer når du er ute på veien, er det greit å huske på:

1. Sett på nødblink
2. Sørg for egen sikkerhet - ta på refleksvest før du går ut av bilen. Denne finner du i hanskerommet.
3. Sett ut varseltrekant, minst 150 meter unna kjøretøyet. Denne finner du i bagasjerommet.
4. Ring etter hjelp. Ved behov for ambulanse ring 113.
Ved behov for veihjelp fra Auto 8-8 ring 715 72 844.

Ved viltpåkjørsel, er du pliktig til å melde fra til politi og viltnemda, ring 02800

Om det skulle oppstå noe annet du trenger bistand til, send en mail til nyttekjøretøyansvarlig Torben Malme på: torben.malme@auto8-8.no

Generell info om Nissan ARIYA:

Drivstoff: Elektrisk
Gir: Automat

1. Start: Hold inne bremsen og trykk inn strøm-knappen. Skift til ønsket gir (se bilde 2) D= fremover, R=bakover

2. Parkering: Trå på bremsen samtidig som du skifter til P. Mens du holder inne bremsen, setter du på håndbrekket og trykker på strøm-knappen.

3. Varme: Bilen har et automatisk klima - og varmeanlegg. Du kan bruke auto knappen for automatisk kontroll - eller stille inn selv (trykk touch-knappen merket A) for å komme til kontrollpanelet, her kan du stille inn setevarme, rattvarme, vifte hastighet og defrostknapp for frontrute.

4. Lys: Bilen har automatiske lys, sett denne på auto når du kjører

5. Lade: Bilens ladeluke finner du på høyre side ved fremre hjul. Trykk på venstre side av dekselet for å åpne luken. Hold håndtaket på ladekontakten, koble det til bilens ladekontakt.

6. Navigasjonssystem: Når du skrur på bilen, vil også navisasjonssystemet sku seg på. (Trykk på knapp B, se bilde 3). Følg instruksene du får for oppkobling av telefon og navigasjon.

7. Ekstra: Bilen er utstyrt med både varme i sete og i ratt. Disse skrus på og av alt etter behov, ved hjelp av knappene på klima kontrollpanelet (Touch knapp A, bilde 3)


VIKTIG INFO!
Prøv å unngå bruk av elektriske tillegg som varme i ratt og sete, musikk, og ekstra varme NÅR BILEN STÅR I RO. Dette er strømkilder som bruker av 12V-batteriet. Langvarig unødig bruk KAN resultere til at du ikke får startet bilen.