info-toyotaproace

Hei. Her finner du nyttig brukerinformasjon om Toyota Proace electric. Om uhellet er ute, om det skulle oppstå noe med bilen eller du bare lurer på hvor du finner ladeluken - så finner du det her. Om du får melding fra bilen om service, meld denne inn her (Bestill time) >>>

Skulle uhellet være ute...

Oppstår det problemer når du er ute på veien, er det greit å huske på:

1. Sett på nødblink
2. Sørg for egen sikkerhet - ta på refleksvest før du går ut av bilen. Denne finner du i hanskerommet.
3. Sett ut varseltrekant, minst 150 meter unna kjøretøyet. Denne finner du i bagasjerommet.
4. Ring etter hjelp. Ved behov for ambulanse ring 113.
Ved behov for veihjelp fra Auto 8-8 ring 715 72 844.

Ved viltpåkjørsel, er du pliktig til å melde fra til politi og viltnemda, ring 02800

Om det skulle oppstå noe annet du trenger bistand til, send en mail til nyttekjøretøyansvarlig Torben Malme på: torben.malme@auto8-8.no

Generell info om Toyota Proace Electric:

Drivstoff: Elektrisk
Gir: Automat

1. Start: Hold inne bremsen og vri om tenningen med nøkkelen. Skift til ønsket gir D= fremover, R=bakover (bilde 1).

2. Parkering: Trå på bremsen samtidig som du skifter til P på girvelgeren (bilde 1) og sett du på håndbrekket ved å klikke/trekke knappen mot deg.

3. Varme: Bilen har et automatisk klima - og varmeanlegg. Du kan bruke auto knappen for automatisk kontroll - eller stille inn selv med knappene.

4. Lys: Bilen har automatiske lys, sett denne på auto når du kjører. (Bilde 4).

5. Ekstra: Bilen er utstyrt med setevarme. Slås på og av etter behov. Denne finner du på venstre side av setet (førerplass) (Bilde 5).

6. Lade: Bilens ladeluke finner du bak på venstre side (bilde 6). Trykk på høyre side av luken for å åpne ladeluken (bilde 7) på bilens fjernkontroll eller knappen nede til venstre for å åpne luken (bilde 7).

VIKTIG INFO!
Prøv å unngå bruk av elektriske tillegg som varme i ratt og sete, musikk, og ekstra varme NÅR BILEN STÅR I RO. Dette er strømkilder som bruker av 12V-batteriet. Langvarig unødig bruk KAN resultere til at du ikke får startet bilen.