Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide - Om oss

Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Eide er en del av Auto 8-8-gruppen. Vi holder til i Vika på Eide, og er et komplett bilhus, med salg, verksted, delelager og karosseri lokalisert under samme tak.

Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS så dagens lys i april 2004, etter en sammenslåing mellom to av de eldste bilforretningene på Nordmøre, Sigv. Halaas i Kristiansund og T.Sildnes Bil på Eide. Sigv. Halaas ble grunnlagt i 1913 og har solgt Ford i mer enn 70 år. T. Sildnes Bil ble grunnlagt i 1950 og har solgt Nissan i over 40 år.

I et stadig tøffere bilmarked, valgte vi å posisjonere oss for fremtiden ved å fusjonere. Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS viderefører det beste fra begge firmaer; solid fagkunnskap, sterke markedsandeler og høy score på kundetilfredshet målt over lang tid. Dette, sammen med lokalt eierskap og gode merkevarer, gjør oss til en solid og trygg bilpartner for deg som kunde.

Vi er sertifisert verksted for Ford og Nissan. Med moderne verksted og 12 godt utdannede mekanikere med lang erfaring, står vi klar med det beste tilbud til deg og din bil.  Vi blir løpende oppdatert fra bilfabrikkene og sammen med spesialverktøy, avansert data-teknologi og originale bildeler, er vi i stand til å gi deg den beste service.

Kundeopplevelse i førersete:

Vi har stort fokus på at alle våre kunder skal få den beste kjøps og eierskapsopplevelsen når de handler hos oss. Vi har dedikerte selgere med ansvar for hver sine forretningsområder for å kunne tilby kvalifisert rådgivning i forkant av ditt kjøp av bil.

Auto 8-8 Sildnes & Halaas sender alle våre mekanikere og teknikere på ulike kurs og sertifiseringer hos våre importører, for at du som kunde skal få den beste tjenesten og kompetansen når din bil trenger det.

Når vi har utført en tjeneste for deg, så setter vi stor pris på din tilbakemelding. Alle våre servicekunder får tilsent en sms, hvor du raskt kan gi oss din tilbakemelding. Auto 8-8 Sildnes & Halaas skal til enhver tid etterstrebe å bli bedre, dag for dag. Vi skal være der for deg som kunde, og du skal ha en leverandør som du kan stole på.

[text-dark-green]Velkommen til vårt bilhus på Eide![text-dark-green]