Auto 8-8 Molde - Om oss

Auto 8-8 Molde er en del av Auto 8-8 gruppen. For tiden er vi lokalisert på 2 plasser: Salgsavdeling på Fuglset. Serviceavdeling med autorisert verksted, delelager og dekkhotell holder til på Årø.

Auto 8-8 Årø fusjonerte med Auto 8-8 Haukebø & Rødseth 1. januar 2023 og heter nå Auto 8-8 Molde.
Vi blir samlokalisert på Årø i løpet av våren 2024.

Salgsavdelingen:

Vi er i dag forhandler nye biler fra Ford og Hyundai samt brukte biler av alle merker. I påvente av samlokaliseringen i løpet av våren finner du vår salgsavdeling på Fuglset (Enenvegen 1a, tidligere Haukebø & Rødseth).

Våre selgere er alltid oppdaterte på de sistemodellene, hva slags ekstrautstyr som kan oppdrives, og hvilken bilmodell som kan passe deg best. I tillegg har vi til enhver tid minst 30 brukte biler på lager. Om ikke bilen du er ute etter står her hos oss, så kan det være at vi får den hit fra en av de andre butikkene til Auto 8-8 Gruppen.

Serviceavdelingen:

Vi bygger for tiden om vår avdeling på Årø. Her har vi samlet hele verkstedavdelingen med et topp moderne autorisert verksted, delelager, dekkhotell og kundemottak.

Bilpleieavdelingen på Kviltorp:

Vi har en profesjonell bilpleieavdeling som hjelper deg med vask og renhold. Vi tilbyr komplett bilpleie for alle merker, og har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske bilpleietjenester til din bil. Du finner vår bilpleieavdeling på Kviltorp, rett ved siden av Kviltorp Camping.


……………………………………………

Litt historie:

Auto 8-8 Årø har vært bilforhandler i Molde siden 1960, først medagenturet for NSU. I starten var aktiviteten ledet fra Bussbygg AS på Hovdenakken, men i 1975 ble det etablert egen bilforretning på Årø like ved Molde flyplass under navnet Bussbygg Bilsenter. Navnet ble Årø Bilsenter AS i 2002 når Bussbygg Bilsenter og Kormeseth Bil fusjonerte.

I 2015 blebygningsmassen betydelig utvidet og modernisert med nye og større salgs-,utstillings- og verkstedlokaler. Vi forhandler nye biler fra Hyundai, Suzuki, Renault og Dacia samt brukte biler av alle merker.

Haukebø & Rødseth:
I 1918 kjøpte de to fetterne Peder Haukebø og Ottar Rødseth selskapet Aarø Automobilselskap, og etablerte Haukebø &Rødseth, og startet straks sin forretningsdrift. De startet med byens første -og eneste - bensinstasjon.

I 2018 var det 100-årsmarkering for Haukebø & Rødseth AS. Utviklingen i firmaet har vært formidabel. Fra kummerlige forhold på utstillingsplassen ved Revehallen til lokaler i Solemdalgården til datidens nye og moderne lokaler i Romsdalsgata, og videre til topp moderne lokaler på Fuglset.

Auto 8-8 Haukebø & Rødseth fusjonerte med Auto 8-8 Årø 1. januar 2023 og ble til Auto 8-8 Molde.

Kundeopplevelse i førersete:

Vi i Auto 8-8 Molde har hatt stortfokus på at alle våre kunder er fornøyde etter at de har handlet hos oss. Våre medarbeidere er dyktige, hyggelige og er til enhver tid kurset i henhold til de ulike leverandørenes krav til kvalitet og kompetanse. Vi setter pris på våre kunder og utfører hver jobb med fokus på kvalitet. Som merkeforhandler er vi spesialister på din bil, og kan garantere at du får en korrekt utført service etter fabrikantens krav.


[text-dark-green]Velkommen til vårt bilhus i Molde[text-dark-green]